فیلترهای فعال
تنظیم مجدد
تنظیم مجدد
مراحل احداث نیروگاه خورشیدی خانگی

راهنمای سرمایه‌گذاری و مراحل احداث نیروگاه خورشیدی

9 دیدگاه
با توجه به سودآوری قابل توجه سرمایه‌گذاری احداث نیروگاه‌های خورشیدی، در سالهای اخیر متقاضیان بسیاری در این مسیر قدم نهاده و نیروگاه خورشیدی با مقیاس کوچک احداث کرده و از درآمد مناسبی بهره برده‌اند. همواره متقاضیان زیادی در نحوه ثبت درخواست و اخذ مجوز احداث این نیروگاه های سوالاتی مطرح کرده اند که برآن شدیم در این مقاله تمامی مراحل…
درآمدها و هزینه های نیروگاه خورشیدی خانگی

درآمدهای نیروگاه ‌‌های خورشیدی خانگی و هزینه‌های آن

27 دیدگاه
متقاضیانی بسیاری هستند که برای سرمایه‌گذاری جهت احداث نیروگاه خورشیدی خانگی مردد هستند. سوالی که در ذهن همه این متقاضیان ایجاد می‌شود این است که برای احداث یک نیروگاه خورشیدی خانگی چه میزان هزینه باید کرد، چه میزان درآمد خواهند داشت و چه میزان از این درآمد را باید در حین بهره‌برداری از نیروگاه صرف هزینه‌های تعمیرات و نگهداری نیروگاه…

برآورد قیمت احداث نیروگاه برق خورشیدی خانگی متصل به شبکه

250 دیدگاه
مشتریان ما همواره از ما درباره هزینه‌های نیروگاه برق خورشیدی خانگی سوال می‌پرسند. مخصوصا در این چند سال اخیر که توسعه نیروگاه‌های خورشیدی کوچک در قالب قراردادهای خرید تضمینی ساتبا بیشتر شده است، این موضوع شایعتر بوده است. طبیعی است که برایشان مهم باشد برای اینکه درآمد مشخصی را از این طریق کسب کنند چه میزان باید هزینه کنند و…
سلول های خورشیدی 5 باسباری

مزایای ماژول‌های فتوولتائیک 5 باسباری (5BB)

0
سلولهای خورشیدی از نوارهای مستطیل شکل نازکی که بر جلو و پشت یک سلول خورشیدی چاپ شده اند تشکل شده است. این نوارهای فلزی باسبار نامیده می‌شوند و برای اهداف متعددی من جمله برای هدایت جریان DC تولیدی توسط سلول تعبیه شده‌اند. غالبا باسبارهای سلول خورشیدی با استفاده از مس روکش شده با نقره ساخته می‌شوند. روکش نقره ای برای…
سیستم برق خورشیدی آفگرید

صفر تا صد سیستم برق خورشیدی خود را طراحی کنید

29 دیدگاه
امروزه استفاده از سیستم‌های برق خورشیدی بسیار متداول شده است. پنل‌های خورشیدی قادرند در هر مکانی بدون نیاز به شبکه برق، انرژی الکتریکی مورد نیاز شما را تامین کنند. استفاده از این سیستم‌ها به عنوان جایگزینی مناسب برای دسترسی به انرژی الکتریکی در مناطق دور از شبکه برق تبدیل شده است. سادگی نصب، طول عمر بالا، هزینه‌های نگهداری پایین و…
سلول های خورشیدی آلی

زیباترین سلولهای خورشیدی که از طبیعت الهام گرفته شده اند

0
سلولهای خورشیدی ارگانیک (آلی) معمولاً نسبت به سلولهای خورشیدی سیلیکونی کم بازده‌تر هستند. اما هنوز هم بازاری برای آنها وجود دارد – و آنها زیبا و هیجان انگیز هستند. شیمیدانان NTNU با نوعی سلول خورشیدی کار می‌کنند که به آن سلول خورشیدی ارگانیک گفته می‌شود ، با فرآیندی ساخته شده است که باعث می‌شود آنرا نسبت  به رنگ حساس  کند.…
نقش برقگیر (SPD) در عملکرد سیستم های برق خورشیدی

نقش SPD در عملکرد صحیح سیستم‌های فتوولتائیک

0
سیستم های برق خورشیدی برای تداوم عملکرد خود نیازمند تجهیزات حفاظتی می باشند. این تجهیزات حفاظتی آنها را در برابر پارامترهایی همچون نوسانات ولتاژ، جریان، فرکانس و …. محافظت می کنند. حفاظت در برابر اضافه ولتاژ از جمله موارد حائز اهمیتی است که چنانچه در طراحی سیستم های فتوولتائیک در نظر گرفته نشود می‌تواند خسارات جبران ناپذیری به سیستم وارد…
راهنمای انتخاب صحیح باتری در سیستم های فتوولتائیک

راهنمای انتخاب صحیح باتری در سیستم های برق خورشیدی

2 دیدگاه
صرفا داشتن یک سیستم فتوولتائیک ممتاز کفایت نمی‌کند. مخصوصا اگر سیستم شما به شبکه برق متصل نمی باشد، شما به جایی نیاز دارید تا بتوانید انرژی تولیدی پنل ها را در آن ذخیره کنید. داشتن باتری های با اطمینان بالا به شما کمک خواهند کرد تا انرژی که پنل‌های شما در طول روز تولید می‌کنند را ذخیره نمایید. همچنین اگر…
سلول های خورشیدی کریستالی یا فیلم نازک

پنل های خورشیدی کریستالی یا فیلم نازک؟

0
انتخاب نوع و تکنولوژی پنل خورشیدی برای احداث نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه و جدا از شبکه بسیار حائز اهمیت است. مخصوصا در ایران به دلیل تنوع اقلیم و وجود ساختارهای متفاوت آب و هوایی، این نکته از اهمیت مضاعفی برخوردار می باشد و اگر در انتخاب تکنولوژی پنل ها دقت نشود، نه تنها شاخص های اقتصادی طرح به چالش…
تعیین ظرفیت اقتصادی نیروگاه های خورشیدی مگاواتی

ظرفیت اقتصادی نیروگاه‌های خورشیدی مگاواتی

0
با توجه به حمایت های دولتی صورت پذیرفته از منابع تجدید پذیر در سال های اخیر، تمایل سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این حوزه رو به افزایش بوده است و مخصوصا در ایران به دلیل پتانسیل مناسب خورشید، سرمایه‌گذاری مناسبی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی رخ داده است. ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های خورشیدی در ایران هم اکنون بالغ بر 600 مگاوات می‌باشد…
آزمون های پنل های فتوولتائیک

آزمون های کلیدی پنل‌های فتوولتائیک

0
پنل‌ خورشیدی (فتوولتائیک)، جز اصلی و مولد یک نیروگاه خورشیدی است که بدون وجود آن عملا تولید انرژی الکتریکی امکان‌پذیر نخواهد بود. این تجهیز در واقع انرژی تابشی خورشید را دریافت گرده و طی یک فرآیند شیمیایی- فیزیکی فوتون‌های موجود در نورخورشید را به الکترون و نهایتا جریان الکتریکی تبدیل می‌کند. یک پنل فتولتائیک در طول دوره بهره‌برداری شرایط بسیار…

الزامات فنی در سمت DC نیروگاه های فتوولتائیک

0
اهمیت قسمت DC یک نیروگاه فتوولتائیک برای همه متخصصین نیروگاه‌های خورشیدی واضح است. هر چند در عمل به ندرت این موضوع به درستی برای سرمایه‌گذاران و مالکان این نیروگاه‌ها  توضیح داده شده است. اهمیت بخش DC نیروگاه‌ها وقتی دوچندان می شود که بدانیم بیشترین ریسک‌ها و مخاطرات حین نصب و بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها در سمت DC رخ می‌دهد. در…