آموزش تصویری ثبت اینورترهای SMA در Sunnyportal

یکی از قابلیت‌های کلیدی اینورترهای SMA امکان مانیتورینگ آنها از طریق پورتال این کمپانی می‌باشد. مخصوصا از آنجاییکه در سالهای اخیر SMA برای کاهش قیمت تمام شده اینورترهای خود اقدام به حذف مانیتور اینورترها کرده است ، یکی از روشهای مشاهده میزان تولید و همچنین عملکرد اینورتر از طریق این پورتال می‌باشد. با توجه به اهمیت این موضوع و تماس های کاربران در خصوص این موضوع ، در این پست نحوه اتصال و مانیتور اینورترهای SMA  در پورتال این کمپانی به صورت تصویری و گام به گام آموزش داده شده است.

مطابق شکل به پورتال  وارد شوید. در صورتیکه قبلا ثبت نام کرده اید از مسیر 2 و در صورتیکه کاربر جدید هستید از مسیر 3 ثبت نام کرده و وارد پورتال شوید.

در ادامه و پس از ورود به پورتال ، از مسیر مشخص شده به قسمت ثبت اینورتر جدید وارد شوید.

مجددا مشخصات کاربری خود را وارد کرده و وارد صفحه ثبت تجهیزات شوید. یادآوری می‌شود نام کاربری و رمز عبور این صفحه در واقع همان مشخصات کاربری صفحه اصلی پورتال می‌باشد.

در صفحه جدید، برای ثبت اینورتر جدید مطابق شکل ذیل بر روی گزینه Start کلیک کرده و وارد صفحه مشخصات اینورتر شوید.

این صفحه مطابق شکل برای ایجاد یک سیستم جدید از گزینه 1 استفاده کنید.

مشخصات مکانی سیستم شامل آدرس و مختصات مکانی را مطابق شکل های ذیل تکمیل کنید.

اطلاعات دقیق محل نیروگاه را در این قسمت وارد نمایید.

مشخصات دقیق بهره‌بردار نیروگاه را در این مکان وارد نمایید

در این قسمت مشخصات نصاب سیستم را وارد نمایید.

مشخصات فنی نیروگاه شامل ظرفیت پنل و اینورتر  و نحوه آرایش پنل‌ها را در این قسمت وارد نمایید

کدهای PIC و RID را از بدنه اینورتر استخراج کرده و در این قسمت وارد نمایید.

اکنون قادرید اینورتر خود را در پرتال مشاهده کنید

برچسب ها :
sunnyportalآموزشاینورتر
نیروگاه های خورشیدی خانگی یا مگاواتی؟
افزایش بازدهی سلول از طریق تبدیل حرارت تلف شده به نور

مقالات پربازدید

دسته بندی مطالب

مطالب مشابه

11 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام من تا آخرین مرحله رفتم اما اینورتر به اینترنت وصل نمی شه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام – برای اتصال اینورتر به پرتال باید مودم قابلیت IP دینامیک داشته باشه در غیر اینصورت باید IP اینورتر را بر مبنای IP مودم تغییر بدید که البته این کار کمی تخصصیه

      پاسخ
      • علی زرگر
        تیر 5, 1399 08:58

        سلام جناب مهندس رفیعی، ما توی ادارمون یه نیروگاه 20 کیلووات آنگرید نصب کردیم که اینورترش SMA است، مشکلی که داریم عدم امکان ثبت و رجیستر اینورتر و در نتیجه گزارشگیری هست، پورت شبکه LAN داخلی را هم تا نزدیک اینورتر بردیم، ولی نصاب میگه احتمالا اینورتر اصل نیست و هر کاری کرده رجیستر نشده و لذا امکان گزارشگیری روی شبکه نداره و فقط میتونیم همون گزارش مختصر روی مانیتور دستگاه رو ببینیم. با توجه به این که هر ماه من باید گزارشی از عملکرد نیروگاه و مقدار صرفه‌جویی انرژی برای مدیرمون تهیه کنم، خواستم ببینم راهکار پیشنهادی شما چیه؟ متشکرم،

        پاسخ
        • سلام وقت بخیر – اولا لازمه مدل دقیق اینورتر را بفرمایید. اگر گزارشگیری از طریق پورتال SMA مدنظر شماست باید به اینورتر اینترنت داده بشه. ضمن اینکه نوع مودم هم خیلی مهمه. اگر مودم از نوع اینترنت با اپی استاتیک باشه باید رنج ای پی اینورتر را عوض کنید.

          پاسخ
          • علی زرگر
            تیر 5, 1399 09:16

            خیلی ممنون از پاسخگویی سریع و دقیقتون، مدل و مشخصات رو چک میکنم و عرض می‌کنم، ولی در کل هدف من اینه که یک سیستم مانیتورینگ و گزارش لحظه‌ای و یا برش زمانی از میزان تولید توان و انرژی سیستم داشته باشم.

  • با سلام و عرض ادب
    ۱_آیا امکانش هست که اینورتر رو از راه دور توسط شرکت خاموش شود چون کشور ما تو تحریم هست اینورتر های ما smaهستن
    ۲_ امکانش هست اینورتر رو بدون وصل به اینترنت به واسطه ابزار یا وسیله خاصی به کامپیوتر وصل کرد و مقدار لحظه اون رو مشاهده کرد
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام در خصوص هر دو سوال شما باید بگم این موارد به نوع و مدل اینورتر بستگی داره – برای اینوترهای سانترال و مینی سانترال بله امکان پذیر هست که اینوتر بدون اینترنت و از طریق شبکه لوکال هم مانیتور بشه و هم کنترل اما برای اینوترهای سری STP و SB این موضوع امکان پذیر نیست.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    مهندس جان
    با توجه به اینکه اینورتر های STP دارایی نرم افزار LSC هستن
    ولی این نرم افزار فاقد هشدار قطع اینورتر میباشد
    آیا نرم افزار دیگری وجود دارد که در صورت بروز مشکل یا خاموشی اینورتر هشدار دهد که قابلیت وصل به اینورتر های ذکر شده رو داشته باشد به عنوان نرم افرار جایگزین یا کمکی

    پاسخ
    • سلام وقت شما بخیر
      اصولا عملیات وصل مجدد هرگونه ایرادی که منجر به قطع اینورتر بشه باید به صورت دستی انجام بشه و این موضوع در خصوص اینورترهای SMA هم صادقه. شما تو پورتال صرفا قابلیت مشاهده دارید و کنترل اینورتر یا اطلاع از قطع و وصلش برای یوزر امکان پذیر نیست.

      پاسخ
  • سلام . مهندس عزیز
    با توجه به اینکه اینورتر ما SMA میباشد دو سوال خدمتتان داشتم اگرامکان دارد لطفا راهمنایی بفرمایید
    1- آیا تغییرات دامنه ولتاژ و جریان آیا از قسمت USER انجام میشه یا INSTALLER .
    2 – حقیقتش پس از نصب و انجام تنظیمات در قسمت intsaller , و ورود اولیه دیگر تنظیماتی انجام نشده تا الان ، اینک که اقدام به ورود مینماییم رمز ورود را نداریم لطفت بفرمایید که راه کاری وجود دارد یا نه
    ممنونم

    پاسخ
    • سلام
      برای انجام تنظیمات ولتاژ اینورترهای SMA شما باید از نرم افزار Sunnyexplorer و به صورت Installer استفاده کنید. نام کاربری و رمز عبور اینورترهای SMA در راهنمای اینورتر ارائه شده. البته تغییرات ولتاژ و شبکه این اینورترها صرفا 10 ساعت بعد از اولین اتصال اینورتر به شبکه برق از طریق نرم افزار ممکنه و بعد از گذشت این زمان شما برای انجام تغییرات نیاز به رمز دیگری دازید که باید در ازای پرداخت 60 یورو از خود کمپانی دریافت کنید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.